Почистващ препарат за съдомиялни и перални машини – 200гр
Почистващ препарат за съдомиялни и перални машини – 200гр

Почистващ препарат за съдомиялни и перални машини – 200гр

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • 26.00лв.
  • Наличност: Да
  • Производители Miele
  • Код: 10717070

Препарат разработен от Miele, предназначен за почистване на отлаганията от мръсотия в пералните и съдомиялните машини, като по този начин ги предпазва и удължава живота им.

ghs_07_exclam.png
Внимание: Xi-дразнещ, R41-Риск от сериозно увреждане на очите, S2-Да се пази извън обсега на деца. S26-В случай на контакт с очите да се изплакне незабавно и обилно с вода и да се потърси лекарска помощ, S39- Да се носят предпазни средства за очите/лицето, S46-При поглъщане да се потърси незабавно лекарска помощ, като се покаже тази опаковка или етикета на продукта. S56 - Изхвърляйте продукта и неговата опаковка само на места предназначени за опасни или специални отпадъци.

Начин на употреба: Изберете програма с възможно най-високата температура и я стартирайте на празна машина.Изсипете цялото съдържание на опаковката във вътрешността на уреда, 15 мин след старта на програмата, за да не отмиете препарата при функия „Предпране „ при пералните и „Предварително измиване” - при съдомиялните.

Съдържание: Натриев карбонат >30%; Натриево карбонатен пероксид-5-15%, Бутанол етоксилиран пропоксилиран - 0.2-5%, Тетранатриев етидронат-- 0.2-5%, Натриев дисиликат- 0.2-5%,

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро
Анти бот защита