Facebook Pixel

Miele professional

Miele professional

Изберете най-доброто качество и производителност с Miele Professional.

Фурни, плотове, абсорбатори, хладилници, съдомиялни, перални и още много страхотни предложения. Марката Ви предлага голямо разнообразие от първокласни уреди, предназначени за различни сектори на индустрията и бизнеса.

Уредите на Miele предлагат на професионалистите изцяло ново ниво – търговски клас на готвене, почистване и съхранение на храната. Освен завишените параметри, те ще Ви предложат и разнообразие от стилове. Уреди, създадени за дългогодишна употреба, в които се обединяват най-добрата форма, ефективност и функции.

Защо да изберете електроуредите на Miele Professional?

Задълбоченият опит и наследството на Miele, позволяват на Miele Professional да предостави на потребителите иновативни решения от по-висок клас.

Марката е създадена през далечната 1899 година, но в наши дни немският производител е синоним на качество, стил и лукс на пазара. Малко известен факт е, че дизайнът на всички продукти на бранда е моделиран според цитат на Оскар Уайлд. Той казва: „Имам най-простия вкус. Винаги съм доволен от най-доброто!”.

С други думи, брандът може да предложи специализирани решения както за домакинствата, така и за бизнеса. Неговите уреди притежават вечна елегантност и интуитивно управление. Но, издръжливостта, също е качество, което Miele продължава да развива. Всичките им продукти преминават задълбочено тестване.

В портфолиото на Miele Professional ще откриете луксозно оборудване за:

 • Готвене – мощни готварски плотове, печки, фурни за вграждане и микровълнови печки, с които ще приготивите уникални ястия за Вашите гости.
 • Охлаждане – оптимални настройки за температура и влажност, с които всяка съставка ще остане свежа и в перфектно състояние.
 • Миене – подходящи програми, съобразени с вида на съдовете и замърсяванията по тях, безупречно почистване и хигиена.
 • Пране и сушене – технология за интензивно почистване и сушене, кратки програмни цикли, позволяващи бързи обороти, без да жертват чистотата на прането.
 • Почистване – висока производителност и възможност да почистите и най-недостъпното кътче в помещения с различни форми и размери.
 • Консумативи за почистване – специалните форми са разработени, така че да осигурят най-добрите резултати и да се грижат за уредите. Отлични резултати, отговарящи на нуждите на всеки бизнес.

Не е чудно, че урдеите на марката са одобрени от известни списания като „Food and Wine”, „Good Housekeeping” и „Reviewed.com”.

Ако и Вие искате Вашият бизнес да има най-добрата ефективност, заложете на изключителната производителност и високото качество на Miele Professional.

Какво отличава хладилниците на Miele Professional?

Всеки професионален готвач знае, че свежите съставки са тайната към създаването на истински кулинарни шедьоври. А марката знае, че за да се постигне това, всяка професионална кухня се нуждае от подходящо място за съхранение на храната.

Хладилници, фризери, охладители за вино.

Тяхната зашеметяваща визия е само допълнително предимство за бизнеса. Възможността им за персонализация за вътрешното пространство с различни рафтове и кутии е допълнително удобство. Това, което ги отличава пред моделите за бита, са по-добрите им характеристики и функционалности.

Miele насочва фокуса към напълно интегрирана кухня, в която всяка работна зона е перфектно оборудвана, за да осигури най-добрата производителност. От Вас зависи каква конфигурация ще изберете – свободностоящи или вградени уреди.

Стиловете включват както модерни френски хладилници с врати и колонни, така и фризери, които могат да бъдат сдвоени като едно цяло или монтирани независимо. Целта е – подобряване на потока в кухнята.

Най-добрите възможности на хладилниците Miele Professional са:

 • Рафтове Comfort Clean – тези рафтове могат да се мият в съдомиялна. Изработени са от висококачествена пластмаса, устойчива на драскотини и удари.
 • Active AirCleaner – тази специална технология за причистване на въздуха в хладилниците, не позволява специфичните миризми на храните да се задържат. Освен това, спомага за по-дългото запазване на съставките.
 • DuplexCool (Pro) – двойните компресори осигуряват индивидуален контрол на температурата и влажността на фризера и хладилното отделение. Това предотвратява пренасянето на миризми и развалянето на храната.
 • DynaCool – охладителна система за превъзходно запазване на храната.
 • PerfectFresh (Active) – осигурява гъвкавостта да съхранявате храни на температура между 32 и 37 градуса и управление на влажността.

Какво отличава фурните за вграждане на Miele Professional?

Осмелете се да предложите на гостите си екзотично преживяване. Забравете за класическите фурни за бита и изберете най-добрата ефективност и вкус с фурните на марката.

Можете да избирате между конвенционални в единична и двойна конфигурация, комбинирана парна и парова фурна. Освен по-добрите им характеристики и възможности, можете да се възползвате от привлекателната им визия, която подчертава качеството на немското инженерство. Можете да избирате между 3 дизайна:

 • ArtLine – характерен дизайн без дръжки. Тези модели се монтират напълно изравнени със стената и създават естетика от по-висок клас.
 • PureLine – комбинация от черно стъкло с акценти от неръждаема стомана. Вписва се перфектно в работни зони с отворена концепция.
 • ContourLine – стъкло и неръждаема стомана. Класически дизайн за професионални кухни.

Най-добрите функции на фурните Miele Professional са:

 • Moisture Plus – с тази програма може да контролирате парата и влажността във фурната.
 • TasteControl – ако се налага да готвите много ястия наведнъж, с тази опция може готвенето да спре напълно или постепенно. Така фурната поддържа ястията по-дълго време топли. Вратата автоматично се отваря и затваря, за да поддържа температурата на правилното ниво.
 • Special Modes Feature – с предварително зададени настройки, ще приготвите ястията перфектно само с натискането на един бутон.

Какво отличава готварските плотове на Miele Professional?

Индукционни, електрически и газови. Марката разполага с плотове за вграждане в конфигурация, подходяща за всяка професионална кухня. Нейните компактни плотове Ви позволяват да създадете най-добрата зона за готвене или да добавите допълнителен плот към вече съществуващата кухня.

Най-добрите функции на плотовете на Miele Professional са:

 • PowerFlex Induction – тази функция удвоява размера на обхвата на индукционната зона за готвене. Това е подходящо, когато готвите в по-големи тигани повече порции. Например за приготвяне на сосове или използване на решетки за грил.
 • TwinBooster – електрическите плотове разполагат с тази опция. Електрическият им нагревател е с до 7200 вата мощност за бързо кипене, сотиране и запържване.
 • GasStop – за газовите плотове. Осигурява безопасно готвене с газ. Подаването спира незабавно, когато изключите котлона и пламъкът изгасне.

Какво отличава кафемашините за вграждане на Miele Professional?

Вече можете да освободите място на плота или на бара и да подарите на гостите си първокласни кафе напитки. Продуктите на марката се отличават със стилния си дизайн, подобрена конструкция, множество функции като настройки за смилане на кафето, приготвяне на перфектната пяна и други.

И всичко това с натискането само на един бутон.

Не пропускайте да направите най-добрата инвестиция за бизнеса си. Поръчайте избраните продукти на Miele Professional в нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 088 22 66 929.

 Индукционен готварски плот Miele за вграждане със сензорен контрол KM7667FL

Индукционен готварски плот Miele за вграждане със сензорен контрол KM7667FL

3890.00лв.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБАДанни за продукта - KM 7667 FLТип загряване Тип загряванеИндукционенТип н..

ESW 7010 Gourmet подгряващо чекмедже без дръжка, височина 14 cm

ESW 7010 Gourmet подгряващо чекмедже без дръжка, височина 14 cm

2190.00лв.

Продуктов фиш              &nb..

ESW 7020 Gourmet подгряващо чекмедже без дръжка, височина 29 cm

ESW 7020 Gourmet подгряващо чекмедже без дръжка, височина 29 cm

2490.00лв.

Инструкции за употребаМодел и дизайн Gourmet подгряващо чекмедже•Дизайн PureLine•VitroLine•ArtL..

GS CL 4001 P PowerDisk All in 1, 400 g

GS CL 4001 P PowerDisk All in 1, 400 g

22.00лв.

Препарат за съдомиялна машина за превъзходно почистване в съдомиялни с AutoDosЕксклузивния гранулира..

PowerDisk All in 1, 400 g 6броя

PowerDisk All in 1, 400 g 6броя

115.00лв.

Препарат за съдомиялна машина за превъзходно почистване в съдомиялни с AutoDosЕксклузивния гранулира..

Tава за печене HBB 51 (за поколения фурни H2000 )

Tава за печене HBB 51 (за поколения фурни H2000 )

133.00лв.

• За печене на бисквити, сладкиши или много тънки блатове• Незалепващо покритие• Специално покр..

Tава за печене HBB 61 (за поколения фурни H4000, H200 и H300)

Tава за печене HBB 61 (за поколения фурни H4000, H200 и H300)

177.00лв.

• За печене на бисквити, сладкиши или много тънки блатове• Специално покритие Perfect Clean• Мо..

Tава за печене HBB 71 (за поколения фурни H2000 и H6000)

Tава за печене HBB 71 (за поколения фурни H2000 и H6000)

159.00лв.

• За печене на бисквити, сладкиши или много тънки блатове• Незалепващо покритие• Специално покр..

UltraPhase 1 Sensitive препарат за пране

UltraPhase 1 Sensitive препарат за пране

35.00лв.

• за ярко цветно и изключително белоснежно бяло• без аромат и оцветители, напълно подходящ за чувств..

UltraPhase 1 празен контейнер

UltraPhase 1 празен контейнер

59.00лв.

Празен контейнер всички TwinDos перални машини.Поставя се в TwinDos системата в гнездо 1Може да се и..

UltraPhase 1 препарат за пране Miele

UltraPhase 1 препарат за пране Miele

32.00лв.

Най-добрият течен, специално разработен, двуфазен перилен препарат за цветно и бяло пране. Постига в..

UltraPhase 2 Sensitive препарат за пране

UltraPhase 2 Sensitive препарат за пране

35.00лв.

• за ярко цветно и изключително белоснежно бяло• превъзходно премахване на петна дори при ниски темп..

UltraPhase 2 празен контейнер

UltraPhase 2 празен контейнер

59.00лв.

Празен контейнер всички TwinDos перални машини.Поставя се в TwinDos системата в гнездо 2Може да се и..

UltraPhase 2 препарат за пране Miele

UltraPhase 2 препарат за пране Miele

32.00лв.

Най-добрият течен, специално разработен, двуфазен перилен препарат за цветно и бяло пране. Постига в..

Абсорбатор CSDA 7001 FL

Абсорбатор CSDA 7001 FL

2990.00лв.

Продуктов фиш       Ръководство за употребаИнтуитивен бърз избор ..

Абсорбатор Miele DA 2360

Абсорбатор Miele DA 2360

1590.00лв.

Продуктов фиш         Ръководство за употребаТип на констру..

Абсорбатор Miele DA 6096 W Black Wing

Абсорбатор Miele DA 6096 W Black Wing

2390.00лв.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА Технически спецификации:Дизайн:90 сантиметров абсорбаторЗа монтаж на сте..

Абсорбатор Miele DA2390

Абсорбатор Miele DA2390

2390.00лв.

Информация за продукта Данни за продукта - DA 2390Тип на конструкцията Аспиратор за пълно ..

АКЦИЯ
Абсорбатор Miele DA2558

Абсорбатор Miele DA2558

1399.00лв. 1590.00лв.

Инструкции за употреба и монтажСпециален дизайн на кухнята – напълно интегриран в ширина 532mmУникал..

-12%
Абсорбатор Miele DA3496EDST

Абсорбатор Miele DA3496EDST

1690.00лв.

Технически спецификации:Дизайн:Телескопичен аспираторЗа вграждане в шкафШирина 60 смРежими на работа..

Абсорбатор Miele DA6698W ED Inox

Абсорбатор Miele DA6698W ED Inox

4990.00лв.

ДизайнЦвят: бялРаботи в режим на отвеждане на въздуха и в режим на циркулацияУдобство и управлениеЕл..

АКЦИЯ
Абсорбатор Miele DAS 2620 EDST

Абсорбатор Miele DAS 2620 EDST

899.00лв. 999.00лв.

Данни за продукта - DAS2620 EDSTТип на конструкцията Тънък аспиратор•Дизайн ЦвятНеръждаема..

-10%
Акумулаторна прахосмукачка Miele Triflex HX1 Facelift - SMUL1

Акумулаторна прахосмукачка Miele Triflex HX1 Facelift - SMUL1

1090.00лв.

Технически спецификации: Тип на конструкцията Безкабелни прави прахосмукачки ..

АКЦИЯ
НОВО
Акумулаторна прахосмукачка Triflex HX2 125 Edition

Акумулаторна прахосмукачка Triflex HX2 125 Edition

999.00лв. 1159.00лв.

Данни за продукта - Triflex HX2 125 EditionЮбилейна промоция Модели по случай 125-ата ни годишн..

-14%
Ароматизатор за сушилна DryFresh 12,5 ml

Ароматизатор за сушилна DryFresh 12,5 ml

25.00лв.

Начин на употреба: Поставете ароматизатора в указаното за това място в сушилната машина.Внимани..

Ароматизатор за сушилна Miele AQUA - 12,5 мл

Ароматизатор за сушилна Miele AQUA - 12,5 мл

25.00лв.

Специално разработен от Miele аромат, който трае до 4 седмици и така осигурява чувство за комфорт и ..

Ароматизатор за сушилна Miele COCOON - 12,5 мл

Ароматизатор за сушилна Miele COCOON - 12,5 мл

25.00лв.

Специално разработен от Miele аромат, който трае до 4 седмици и така осигурява чувство за комфорт и ..

Ароматизатор за сушилна Miele NATURE - 12,5 мл

Ароматизатор за сушилна Miele NATURE - 12,5 мл

25.00лв.

Специално разработен от Miele аромат, който трае до 4 седмици и така осигурява чувство за комфорт и ..

Ароматизатор за съдомиялна машина 4 гр. Miele

Ароматизатор за съдомиялна машина 4 гр. Miele

9.90лв.

Формула на Miele неутрализиращ неприятните миризми във вашия уред.Начин на употреба: Закачете а..

Аспиратор Miele DA 7078 D Aura 3.0 White Loom

Аспиратор Miele DA 7078 D Aura 3.0 White Loom

7990.00лв.

Продуктов фиш         Ръководство за употребаОстровен аспир..

Аспиратор Miele DA 9091 W

Аспиратор Miele DA 9091 W

1990.00лв.

Продуктов фиш            Ръководство за ..

Аспиратор Miele DA 9091 W

Аспиратор Miele DA 9091 W

1990.00лв.

Продуктов фиш            Ръководство за ..

Аспиратор Miele DAS 2920

Аспиратор Miele DAS 2920

1390.00лв.

Ръководство за употребаДанни за продукта - DAS 2920Тип на конструкциятаТънък аспиратор *ДизайнЦвят Н..

Аспиратор Miele стенен монтаж DAW 1620 Active 12061600

Аспиратор Miele стенен монтаж DAW 1620 Active 12061600

1390.00лв.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА Тип на конструкцията  Аспиратор за ..

АКЦИЯ
Аспиратор Miele стенен монтаж DAW 1920 Active

Аспиратор Miele стенен монтаж DAW 1920 Active

1190.00лв. 1590.00лв.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА Тип на конструкцията  Аспиратор за ..

-25%
Балсам за съдомиялни – 160гр Miele

Балсам за съдомиялни – 160гр Miele

26.00лв.

Препарат разработен от Miele, предназначен за почистване на отлаганията от мръсотия в съдомиялните м..

Безкабелна акумулаторна прахосмукачка Miele Triflex HX1 Facelift - SMUL1

Безкабелна акумулаторна прахосмукачка Miele Triflex HX1 Facelift - SMUL1

1090.00лв.

Технически спецификации: Тип на конструкцията Безкабелни прави прахосмукачки ..

Безкабелна акумулаторна прахосмукачка Miele Triflex HX2 Cat&Dog - SMML0

Безкабелна акумулаторна прахосмукачка Miele Triflex HX2 Cat&Dog - SMML0

1390.00лв.

Мощна колкото стандартна прахосмукачка Иновативна 3 в 1 функция за съвършен..

Бяла Кафемашина Miele CM 6360 MilkPerfection

Бяла Кафемашина Miele CM 6360 MilkPerfection

2990.00лв.

Данни за продукта - CM 6360 MilkPerfectionМодел и дизайн Свободностоящи кафе машини "от зърна д..

Последни бройки
Винен охладител Miele KWT 7112 iG - сив

Винен охладител Miele KWT 7112 iG - сив

4900.00лв.

ЕНЕРГИЕН СТИКЕРИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТДанни за продукта - KWT 7112 iGКатегория на уреда Винен охлади..

Последни бройки
Винен охладител Miele KWT 7112 iG Black

Винен охладител Miele KWT 7112 iG Black

4900.00лв.

ЕНЕРГИЕН СТИКЕРИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТДанни за продукта - KWT 7112 iGКатегория на уреда Винен охлади..

Последни бройки
Винен охладител Miele KWT 7112 iG CleanSteel

Винен охладител Miele KWT 7112 iG CleanSteel

4900.00лв.

ЕНЕРГИЕН СТИКЕРИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТДанни за продукта - KWT 7112 iGКатегория на уреда Винен охлади..

Газов плот MIELE CS7102FL

Газов плот MIELE CS7102FL

2690.00лв.

Продуктов фиш             Ръководство за..

Гладачна машина Miele B 995 D

Гладачна машина Miele B 995 D

3590.00лв.

Технически спецификации:Ротационна сгъваема машина за гладене83 см широка гладеща плочаПодходяща за ..

Гладачна система Miele B4847 FashionMaster

Гладачна система Miele B4847 FashionMaster

3790.00лв.

Ръководство за употреба ПараПовече от просто топъл въздух: 4 bar налягане и 100 g/min постоянна пар..

Гланц за съдомиялна машина 500 мл. Miele

Гланц за съдомиялна машина 500 мл. Miele

14.90лв.

Фирмен препарат на Miele за миялна машина. Специалната формула на Miele осигурява отлични резултати ..

Гъвкав накрайник SFD 20, 560 мм

Гъвкав накрайник SFD 20, 560 мм

41.00лв.

• Този гъвкав накрайник е идеален за почистване на труднодостъпни ъгли и пукнатини• При 56 см дълго ..

Дълбока тава Miele Gourmet HUB 5000 M, 5 кг.

Дълбока тава Miele Gourmet HUB 5000 M, 5 кг.

355.00лв.

 Тава с размери (ШхДхВ) 44,8 x 26,8 x 8,6 см• Максимален капацитет - 5 кг.• Изра..

Показани са 1 до 50 от 334 (7 страници)