Facebook Pixel

Как да поръчам?

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни
категории. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в
неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на
продукта, по-голяма снимка, а също така и предложения за други продукти, които
може да Ви допаднат. Всяка поръчка се осъществява от индивидуалната страница на
съответния продукт.Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от ЛИБРА ГРУП ООД,  трябва да сте на индивидуалната страница на желания продукт и да направите своя избор, натискайки бутона “*Добави в количката*”. Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.За да извършите действителна поръчка, необходимо е да кликнете върху бутон "*Поръчай*", намиращ се в долния десен ъгъл във Вашата кошница, която е регистрирала броя на желаните от Вас продукти. След това ще преминете последователно през още 3 стъпки за изпращане на поръчка.Стъпка 1АДРЕСИ

Тук е указан адресът Ви за доставка, който може да съвпада с адреса за плащане, а може и да е различен (по Ваш избор)

Стъпка 2МЕТОДИ ЗА ДОСТАВКА

Предвиден е метод за доставка с куриерска служба 

Тук може да оставите съобщение за подробности, касаещи доставката ( ако желаете )

За да продължите, трябва да маркирате полето "Съгласен съм с условията на услугата и ще се придържам към тях безусловно." Тук са описани всички законови разпоредби, свързани с електронното пазаруване. 


Стъпка 3ИЗБЕРЕТЕ МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ

Засега е предвиден метод на плащане само с Наложен платеж при получаване на стоката от куриера. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА за продукти на стойност над 150 лв.

След като натиснете полето с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ще бъдeте прехвърлен към окончателното поле в което може да потвърдите поръчката си.

*След като натиснете бутон Потвърждавам моята поръчка, Вашата поръчка автоматично се потвърждава и се изпраща на електронната поща, с която сте се регистрирали. Не е необходимо допълнително потвърждаване от Ваша страна или връзка на наш служител с Вас за потвърждението ù. Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработват спрямо указаните по-долу срокове.


При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на
електронната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на тел: +359 52 560 473.


*Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени с една доставка, когато клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка координати. В случай че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, наш служител  допълнително се свързва с клиента, за тяхното потвърждение.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради спрян модел, то ще получите уведомление на електронната си поща.

Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай че има забавяне при изпълнение на поръчката, извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка от Моят профил - бутон, който се намира най-горе вдясно на сайта или на тел. +359 52 560 473.