Facebook Pixel

Препарат за почистване на керамични и стоманени плотове - 250 мл Miele

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • 29.90лв.
  • Наличност Да
  • Производители Miele
  • Код: 10173170

Прeпарат разработен за почистване на много тежки замърсявания, отлагания и загари. Нежно почиства стъклокерамика и неръждаема стомана. Създава защитен слой върху повърхностите.

Внимание: S2 – Да се пази далече от обсега на деца, S46-При поглъщане да се потърси незабавно лекарска помощ, като се покаже тази опаковка или етикета на продукта.
Начин на употреба: Pазклатете добре преди употреба. Препаратът се нанася директно върху студена повърхност или посредством влажна кърпа След това . избършете с мокра кърпа и подсушете на края, с чиста, влажна кърпа.

ВНИМАНИЕ! : Никога да не използват върху повърхности с Clean Steel или Perfect Clean покритие !

ВНИМАНИЕ! : Ако захар , пластмаса или алуминиево фолио паднат върху гореща зона за готвене , докато тя е в употреба , първо изключете уреда . След това веднага, още докато е горещо , изстържете ( със стъргалка за керамични котлони ) всички останки от тези вещества. Оставете плота да се охлади и след това почистете с препарата.

Съдържание: Натрий-C13-C17-вторичен-алкансулфонат – 1-5%, Изотридеканол, етоксилиерт – 1-5%, Етанол, етилов алкохол- 1,5%

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро
Анти бот защита