Facebook Pixel

Прахосмукачка робот Roomba i3+ (3558)

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • 1449.00лв.
  • Наличност Да
  • Производители iRobot
  • Код: i3+ (3558)
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 120.75 лв. на месец

12 x 135.24 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.

Съдържание на кутията:

1 робот прахосмукачка iRobot® Roomba® i3

1 Clean Base™ + Автоматично изхвърляне на замърсявания

1 линеен кабел

2 чанти AllergenLock

1 допълнителен филтър

 

Спецификации:

Размери на робота: 34 см в диаметър, 9,25 см височина 

Тегло на робота: 3.18 кг

Размери на домашната основа: 48H x 39D x 31W

 

Изисквания за настройка на Wi-Fi:

Този робот ще се свързва само към 2,4 GHz мрежа. 
Робот прахосмукачка iRobot Roomba i3+

Новият робот-прахосмукачка Roomba® i3+. Забравете за прахосмукачката месеци наред с Clean Base® Automatic Dirt Disposal, която позволява на i3+ да се самопочиства сам до 60 дни. Издърпва упоритите замърсявания и бъркотии с първокласна 3-степенна система за почистване и 10 пъти по-голямо всмукване*. Технологията на реактивния сензор казва на робота къде може и къде не може да достигне, което означава по-малко засядане и повече знание къде да отиде. Управлявайте как почиствате с приложението iRobot HOME или вашия гласов асистент.

*В сравнение с Roomba® 600 серия AeroVac™ системa

 

Забравете за прахосмукачката месеци наред

За до 60 дни i3+ автоматично изпразва своя кош в системата за автоматично изхвърляне на мръсотия Clean Base® с торби AllergenLock™, които използват 4 слоя блокиращ алергена материал за улавяне на 99% от полените и мухъла. 

Мръсотията удря праха

Издърпва упоритите замърсявания и бъркотии с 3-степенна система за почистване, която използва двойни многоповърхностни гумени четки, четка за метене на ръбове за стени и ъгли и 10 пъти по-голямо всмукване*

*В сравнение с Roomba® 600 серия AeroVac™ система.

Почиства това, което виждате, филтрира това, което не виждате

Идеален за домове с домашни любимци - Премиум 3-степенната почистваща система почиства мръсотията и космите от домашни любимци, които виждате, както и алергените и праха, които не виждате. Високоефективен филтър улавя 99% от котешки и кучешки алергени*. Двойните четки са с уникален дизайн с гумени стъпала, които остават в постоянен контакт с различни подови повърхности - от твърди подове до килими - регулиращи се и огъващи се, за да поемат всичко - от малки частици като прах и мръсотия, до косми и големи нечистотии.

*Въз основа на предложения IEC тест за прихващане на влакна срещу Shark, Neato, Ecovacs, iLife, bObsweep.

Отива там, където е нужно, избягва там, където не е необходимо

Технологията на реактивния сензор му помага да избегне засядането, докато технологията Dirt Detect™ фокусира почистването там, където е най-необходимо, като най-мръсните зони в дома ви.

Навигира целенасочено и логично

Интелигентната навигация по права линия използва сензори за проследяване на пода, за да почиства целенасочено и логично в чисти редове. Когато батерията му се изтощи, тя се зарежда и възобновява точно там, където е спряла, осигурявайки пълно почистване.

Достатъчно умен, за да надхитри мебелите

Пълен набор от усъвършенствани сензори позволяват на i3+ да навигира под и около мебелите и по ръбовете. Cliff Detect предпазва робота от падане по стълбите.
 

Перфектният екип за чистотата

С технологията Imprint® Link, роботът прахосмукачка Roomba® i3+ и роботът моп Braava jet® m6 могат да работят съвместно, за да прахосмукат и след това да почистват в перфектна последователност, осигурявайки на вашите подове цялостно почистване без никакви усилия от ваша страна.


Почистете без да си мръднете пръста

Продължавайте да правите това, което правите. Чрез приложението iRobot или вашия гласов асистент на Google или Alexa, просто кажете на своя робот да почисти – и го считайте за готово.

*Работи с устройства с Google Assistant и Alexa. Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com или неговите филиали. Google е търговска марка на Google LLC


Свържете се, почистете и планирайте в движение или просто кажете на Roomba да почисти

Управлявайте и планирайте почистване на вашата прахосмукачка робот Roomba, свързана с Wi-Fi, с приложението iRobot HOME. Можете да наблюдавате дейността по почистване, да преглеждате хронологията на почистването и да гледате видеоклипове за поддръжка. Приложението също така актуализира вашия робот с най-новия софтуер, така че винаги да е актуален с нови функции.

Научава вашите навици за почистване и прави персонализирани предложения. Той също така препоръчва неща, за които може дори да не си помислите - като допълнително почистване по време на сезона на алергии или линеене на домашни любимци.
Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро
Анти бот защита
фурни за вграждане, уреди за вграждане, перални за вграждане, хладилници за вграждане, съдомиялни за вграждане, бойлери tesy