Facebook Pixel

Прахосмукачка робот IRobot Roomba J7

(0 ревюта) / Напиши ревю
 • 1499.00лв.
 • Наличност Да
 • Производители iRobot
 • Код: Roomba j7
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 147.55 лв. на месец

12 x 139.91 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
srhtrj

Roomba® j7

Чрез най-модерната навигация PrecisionVision Roomba® j7 разпознава обекти и избягва препятствия като кабели или „изненади“, направени от домашни любимци. Камерата разположена отпред търси препятствия и ги идентифицира дори при слаба светлина.

Интелигентно картографиране

С помощта на постоянно светеща камера Roomba® разпознава и избягва препятствия, като кабели и "изненади" на домашни любимци. Благодарение на модерната навигация iAdapt® 3.0 роботът лесно почиства големи площи. Roomba® анализира над 230,400 точки в секунда и избира най-лесния начин, по който да почисти. Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint™ Roomba® разпознава стаите. Веднага след като направи карта на жилището и я запази в приложението, можете да поставите граници на стаите, да ги наименувате и да зададете график на почистване. Така имате пълен контрол върху броя почистващи цикли и техните локации. Роботът може да запаметява до 10 жилищни плана.
sagdfhgfh
dshgdfjgf

Ограничаване зона за почистване

Функцията Keep Out Zones ви позволява да изберете неограничен брой места, достъпа на робота до които да ограничите. Можете да направите своя избор върху картата в приложението iRobot® Home с Genius. Минималният размер за ограничаване на такава зона е 60x60 cm. Тази функция е удобна, когато например трябва да ограничите достъпа на робота до купичките с вода и храна на домашните любимци. Тази функция замества виртуалните стени, които се използват при по-ниските категории роботи или при по-старите модели.

Неограничена площ за почистване

Roomba® J7 почиства жилищните площи без значение от тяхната големина. Роботът умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо, се връща на зарядната станция, за да презареди. След като се зареди продължава почистващия цикъл оттам, откъдето е спрял.
sagddfh
adgdfghjfg

Странична четка

Страничната четка на Roomba® почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места.

Два срещуположно въртящи се екстрактора (валяци)

Патентована система от две срещуположно въртящи се гумени валяци със специални ламели по тях захващат и събират мръсотия от всички видове твърди подови настилки и килими (до 15 мм за килими).
sdhdfhjfgj
asggfjhgfkjgh

Мощен всмукателен мотор

Мощен всмукателен мотор засмуква финия прах и мръсотията, захванати от екстракторите, в контейнера за боклук. AeroForce® филтър се грижи за филтрацията на въздуха.

Интелигентно WI-FI управление

Почистващият цикъл се подобрява всеки път благодарение на мобилното приложение iRobot® Home с технология Genius. Roomba® j7 избягва препятствия, щом ги забележи за първи път и ви изпраща снимка, за да потвърдите дали да ги избягва и в бъдеще. Използвайте мобилното приложение или гласов асистент*, за да инструктирате робота да почисти конкретно място, като например килима в хола.
adgdgjfhgj
asdgdgfjhj

Функцията "Clean when I am away"

Чрез функцията Clean when I am away в приложението iRobot® Home с Genius Roomba® j7 почиства, когато не сте у дома. Така щом се приберете, подовите ви настилки ще са изчистени.

Персонални съвети за почистване

Roomba® j7 знае кога и къде предпочитате да чистите и ви предлага персонални съвети: почистване на конкретни помещения, по-често почистване в сезона на алергиите или когато домашия ви любимец си сменя козината.
sadgdfhjgf

  Спецификация:

  Навигация iAdapt® 3.0 с PrecisionVision и технология vSLAM®

  Интелигентно картографиране Imprint™

  Засичане и избягване на "изненади", направени от домашни любимци и кабели

  Функция Imprint™ Link - комуникация между роботите

  Мобилно приложение iRobot® Home с технология Genius

  Функция Keep Out Zones

  Неограничена площ за почистване (презарежда по време на почистващ цикъл)

  Тристепенна почистваща система AEROFORCE®

  Два гумени екстрактора в основата на Roomba® j7 обират козината на домашните любимци

  Технология Dirt Detect

  Реактивен сензор

  Функция Clean when I am away

  График на почистване/ почистване на контретна стая/стаи

  Почистване на конкретно място

  Управление с гласов асистент Google Home и свързаните устройства Alexa  Напиши ревю

  Внимание: HTML не се допуска!
      Лошо            Добро
  Анти бот защита
  фурни за вграждане, уреди за вграждане, перални за вграждане, хладилници за вграждане, съдомиялни за вграждане, бойлери tesy