Facebook Pixel
АКЦИЯ
НОВО
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+
Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+

Прахосмукачка iRobot Roomba® j9+

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • 1799.00лв. 1999.00лв.
  • Наличност Да
  • Производители iRobot
  • Код: Roomba j9+
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 149.92 лв. на месец

12 x 167.91 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.



Roomba® j9+

Интелигентната прахосмукачка-робот Roomba® j9 е номер едно сред прахосмукачките за прах и мръсотия. Благодарение на мощната си всмукателна сила тя може да почиства старателно по-големи домакинства с домашни любимци. При всяко почистване тя се учи, следи дома ви за замърсявания и предлага оптимален план за почистване за всяка стая.

Позволява ви да забравите за почистването в продължение на месеци. Саморазтоварва се в станция за почистване, която може да побере събраните отпадъци за 60 дни. Учи се при всяко почистване и може да предложи план за почистване на дома ви, включително индивидуални настройки за силата на засмукване или броя на циклите за всяка стая.

Почиства по-щателно, отколкото си мислите

iRobot OS™ е операционната система, която ви дава пълен контрол върху това къде, кога и как почиства вашият робот. Това обединява изживяването от използването на вашия робот с възможност за индивидуална персонализация за отделния потребител. Тази нова операционна система ви отвежда отвъд стандартното приложение, позволяващо контрол. iRobot OS™ предоставя персонализирани команди и интелигентен център за управление. Вашите планове и предпочитания са максимално съобразени с уникалния ви дом.

Най-мощното засмукване

Страничната четка почиства идеално около мебелите, покрай стените, ъглите на стаите и други труднодостъпни места. Двете насрещно въртящи се гумени четки събират мръсотията от всички видове подови настилки и килими. След това мръсотията се засмуква от мощен смукателен двигател в контейнер за събиране на боклук с ефективен филтър.

Не се ограничавайте в почистването

Площта на почистваното пространство е почти неограничена. Серията j е универсалният избор за всички домове, които искат интелигентен робот, който почиства напълно автономно. Той може да почиства перфектно големи апартаменти, къщи на няколко етажа. В случай на изтощена батерия Roomba ще се придвижи сама, за да се презареди и да продължи оттам, където е спряла.

DirtDetective - интелигентното почистване

Благодарение на функцията DirtDetective и операционната система iRobot OS Roomba® j9 непрекъснато се обучава при всяко ново почистване и предлага оптимален план за почистване. Въз основа на знанията от предишни почиствания автоматично приоритизира почистването за всяка стая и регулира настройките на смукателната мощност или броя на работните цикли.

Навигация vSLAM® с разпознаване на обекти

Най-съвременната навигация с PrecisionVision позволява на Roomba® да открива обекти на пода, като обувки, кабели, чорапи, кучешки екскременти... Знае какво да избягва и какво да не избягва. С всяка актуализация тя непрекъснато се учи и списъкът с обекти, които може да идентифицира, продължава да расте.

Самопочистваща станция Clean Base®

С функцията за автоматично освобождаване ще изпитате безпрецедентно удобство. Roomba® Combo j9 в комбинация със станцията за зареждане и почистване Clean Base® ви позволява да забравите за почистването в продължение на месеци. Специалната торбичка с Anti Allergen Lock може да побере до 60 пълни контейнера и улавя 99,9% от частиците прах и полени.

Не e нужно да се притеснявате за почистване в продължение на месеци

При влизане в почистващата станция Clean Base Roomba j9+ автоматично се освобождава от боклука. Затварящата се торба в станцията може да побере до 60 пълни контейнера с отпадъци за на прахосмукачката-робот. Дизайнерската станция може да съхранява и допълнителна резервна торба.

*Станцията Clean Base® не е включена в комплекта.

Винаги избягва

Роботизираната прахосмукачка Roomba® j9 е оборудвана с най-модерната навигация VSLAM с функция PrecisionVision. Това й позволява да разпознава обекти, за да ги избегне



Мощната прахосмукачка Roomba® j9 може да реагира на неочаквани препятствия, като например обувки, чорапи, кабели или екскременти от домашни любимци. Чудесен избор както за собствениците на кучета, така и за тези на котки. Сама оптимизира графика за почистване въз основа на предишен опит.

  • Навигация iAdapt® 3.0 с PrecisionVision и технология vSLAM®

  • Технология iRobot OS

  • DirtDetective - интелигентното почистване

  • Интелигентно картографиране Imprint™

  • Засичане и избягване на "изненади", направени от домашни любимци и кабели

  • Функция Imprint™ Link - комуникация между роботите

  • Самопочистваща база Clean Base™

  • Функция Keep Out Zones

  • Неограничена площ за почистване (презарежда по време на почистващ цикъл)

  • Тристепенна почистваща система AEROFORCE®

  • Два гумени екстрактора в основата на Roomba® j7+ обират козината на домашните любимци

  • Технология Dirt Detect®

  • Реактивен сензор

  • Функция Start when I leave Home

  • График на почистване/ почистване на контретна стая/стаи

  • Почистване на конкретно място

  • Управление с гласов асистент Google Home и свързаните устройства Alexa

Мощна смукателна мощност и интелигентно организиране на почистването въз основа на предишен опит. Разпознава предмети и съответно коригира маршрута си. Това е идеалният избор за собствениците на домашни любимци 

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро
Анти бот защита
фурни за вграждане, уреди за вграждане, перални за вграждане, хладилници за вграждане, съдомиялни за вграждане, бойлери tesy