Facebook Pixel

Комплект препарати за деликатни тъкани Caps Home - 10 бр

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • 25.00лв.
  • Наличност Да
  • Производители Miele
  • Код: 10217480

Комплект капсули за тъкани изискващи особено нежни грижи

3 капсули WoolCare и 2 капсули SilkCare за всики видове тъкани

2 капсули със средство за обработка на изделия с пълнеж от пух

3 капсули Booster - средство за борба с упорити замурсявания

Care Collection

Еднократни дози, разработени, за употреба при необходимост от по-специално третиране на тъканите.

Начин на употреба: Поставете капсулата в указаното за това място в пералната машина.

Съдържа: 2 капсула за копринени тъкани 40 мл=80 мл, 3 капсула за вълнени тъкани 40 мл= 120 мл, 2 капсула за артикули с пълнеж от пух 29 мл=58 мл., 3 капсула за упорити петна 20 мл=60 мл


Капсула за копринени тъкани:

Специална формула на Miele - за оптимални резултати при използване с перална машина Miele.Свеж и естествен аромат. Да се съхранява на сухо и хладно място.

Продуктът не е предмет на правила за идентификация съгласно европейските директиви и Наредба за опасните материали. Той не съдържа органични халогенни съединения, нитрати, съединения на тежки метали и формалдехид. 

Да се пази извън обсега на деца. 

Съдържание: Съставки съгласно регламент за препарти EC 648/2004:

нейонни повърхностно активни вещества 5 - 15%, амфотерни повърхностноактивни вещества, анионни повърхностноактивни вещества, парфюми,

консерванти (лауриламин DIPROPYLENEDIAMINE, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон) < 5%

.

Капсула за вълнени тъкани

Деликатен перилен препарат за перални машини Miele. За вълнени тъкани и вълна смесена нишка, копринени тъкани и синтетика. Специална формула на Miele - за максимално добри резултати при използване с перална машина Miele.

● Защита за запазване на брилянтния цвят на дрехите

● Фино третиране на синтетика, на база пшеничен протеин

● Компоненти за фиброзащита за минимално степване

● Отлични резултати на почистване

Да се съхранява на сухо и хладно място, без опасност от заскрежаване. 

Внимание: Да се пази извън обсега на деца.. Продуктът не е предмет на правила за идентификация съгласно европейските директиви и Наредба за опасните материали Продуктът не съдържа органични халогенни компоненти, нитрати, тежки метали или формалдехиди.

Съдържание: в съответствие с EC 648 /2004: 5 ÷ 15% безйонни сурфактанти, < 5% анийонни сурфактанти, амфотерни сурфактанти, консерванти, ароматизатори.

Капсула за артикули с пълнеж от пух

Идеален за пране на възглавници, спални завивки и висококачествени дрехи с пълнеж от пух, като напр. якета. Запазва еластичността на артикулите и възможността на тъканите да дишат .Пухът се разбива и остава мек без да се свива или да остава на бучки. Да не се използва омекотител ! За постигане на максимално добри резултати ползвайте програма Възглавници, или като алтернатива може да ползвате програма Деликатно пране. Пухени завивки и якета с пълнеж да бъдат сушени в сушилна Miele заедно с две или три бели тенис топки за разбиване на пуха от пълнежа.

Внимание: Xi –Дразнещ, R41-Риск от тежко увреждане на очите.S2-Да се пази далече от достъп на деца, S46-При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета на продукта.S26-При контакт с очите веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси лекарска помощ. S-25 Да се избягва контакт с очите (може да предизвика сериозно увреждане на очите )

Съдържание: в съответствие с EC 648 /2004: 5 ÷ 15 % анийонни тензиди; 15 ÷ 30 % безйонни тензиди, по-малко от 5% амфотерни тензиди, ароматизатори, бензисотиазолинон, метилсотиазолинон.

Капсула за упорити петна

Специална формула на Miele за премахване на упорити петна. Използвайте заедно с Miele перилен препарат. Да не се ползва омекотител за дрехи! Капсулите не са подходящи за пране на коприна и вълна. Да се съхраняват на хладно и сухо място.

Внимание: S2-Да се пази извън обсега на деца.

Съдържание: Ензими, Пропан1,2-диол >30%, калциев хлорид <1%.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро
Анти бот защита
фурни за вграждане, уреди за вграждане, перални за вграждане, хладилници за вграждане, съдомиялни за вграждане, бойлери tesy