Facebook Pixel

Аспириращ плот Elica NikolaTesla Libra WH Filter PRF0147775

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • 5599.00лв.
  • Наличност Да
  • Производители Elica
  • Код: PRF0147775
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 551.13 лв. на месец

NikolaTesla Libra е нов индукционен котлон на Elica с интегрирана система за аспирация на изпаренията, като моделът е създаден да бъде уникален и различен, но в същото време и балансиран от към естетика и функционалност. Котлонът е черен плот с четири отделни индукционни зони, възможност за комбиниране две по две в две големи мулти зони, и централно разположена чугунена решетка, която скрива сърцето на мощната аспирация и му придава професионален и респектиращ вид + вградена в нея везна за теглене.

NikolaTesla Libra
 се предлага в две версии на аспириращите системи - аспиратор OUT и абсорбатор Filter. И двата модела имат система за организиране и отвеждане на кондензните пари плюс дренаж като превантивна мярка в случай на обилно преливане или кипене при ползването на котлоните.

Функцията AUTOCAPTURE настройва аспирационната система автоматично въз основа на броя и мощността на зоните за готвене. В предната част на плота има един контролен панел, чрез който контролирате както индукционните зони, така и аспирационната система с лекота. Новата естетика прави почистването лесно, както за стъклената плоча, така и за чугунната скара. Решетката може да се мие в съдомиялна машина, а с премахването й можете да извадите филтрите и да ги почистите и тях.

Аспираторът NikolaTesla Libra е подходящ за кухни, в които наличието на стандартен аспиратор е трудно за проектиране и организиране, за острови и полуострови, мансарди и други. Специализиран към хора, които търсят простота в ежедневието си, но не за сметка на естетиката.
 

NikolaTesla Libra - перфектният синтез между дизайн и функциоаналност.

Аспириращ плот Elica NikolaTesla Libra новият модел котлон и аспиратор две в едноАспириращ плот Elica NikolaTesla Libra новият модел котлон и аспиратор две в едноАспириращ плот Elica NikolaTesla Libra новият модел котлон и аспиратор две в едноАспириращ плот Elica NikolaTesla Libra новият модел котлон и аспиратор две в едно


Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер (cm)83 х 51 x 21
Макс. въздушен поток (m3/h)422
Свободен възд. поток (m3/h)422*
Котлони4 индукционни зони и възможност за 2 комбинирани (bridge) зони
Покритие/цветовеБяла стъклокерамика и черна чугунена решетка
УправлениеСензорно управление  + AUTOCAPTURE управление
Тип на аспиратораВ режим на рециркулация - абсорбатор
Тип на плотаИндукционен

*Поток измерен непосредствено след аспиратора, без наличието на тръбен път

 

Libra Scale - вградена везна в решетката на аспиратора.

Аспириращ плот Elica NikolaTesla Libra новият модел котлон и аспиратор две в едно


Максимално натоварване на везната10kg
Точност на измерване+/- 2g.


Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Функцията AUTOCAPTURE настройва аспирационната система автоматично въз основа на броя и мощността на зоните за готвене. Отлично действие за модели, оборудвани с този плюс. Висок капацитет за улавяне на изпаренията с обхват на аспирация между 600 и 700 m3/h. При ниво на шума между 60-65 db(A) при максимална скорост (референтната точка варира в зависимост от кагегорията на аспиратора).Котлонът може да се използва с три програми (42, 74 или 92 градуса), за да гарантира винаги перфектно готвене. Настройките за температура са оптимизирани както за много деликатни видове готвене (мус, сосове или поддържане на храната топла), така и за готвене, което изисква висока мощност (варене).Stop&Go ви позволява да изключите котлона и после бързо да го рестартирате, като работите на същата температура и мощност.Индукционните котлони на Elica автоматично откриват присъствието на готварски съдове върху зоните за готвене, за да улеснят готвенето, така избягвайки досадни стъпки и хабене на енергия: просто поставете съда и директно изберете желаното ниво на мощност.Функцията Ограничение на мощност автоматично ограничава консумацията на енергия в зависимост от това кой от трите прагове на мощност (3 kW, 4,5 kW and max) е зададен при инсталирането.Класът на енергийната ефективност на този аспиратор Elica е даден по последните регулаторни изисквания на Европейския Съюз - 65/2014 и 66/2014, които отразяват разхода на енергия спрямо количестово полезно действие на засмукване и осветление на базата на нормална всекидневна употреба от едно стандартно домакинство.


Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОТЛОНИТЕ

Тип на плотаИндукция*
Брой на зоните4
Bridge зони2
Размер и мощност на зоните210x190 mm - 1.60 ~ 1.85kW
 210x190 mm - 2.10 ~ 3.00kW
 210x190 mm - 1.60 ~ 1.85kW
 210x190 mm - 2.10 ~ 3.00kW
Напрежение/честота
220 - 240V (50-60Hz), 380 - 415V (2N/3N)
Мощност (W)7.4kW

*Индукционните плотове предават енергия директно на посудата ви. Това води освен до изискване за посуда, които могат да работят с индукция, но и за минимален размер на дъното им. Ограничението е породено от идеята енергията да се предава само на ползваните тенджери, тигани и други без да се предава на прибори, черпаци, бижута и др.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АСПИРАТОРА

Брой на турбините2
Размер на тръбопровода (mm)150
IEC въздушен поток (m3/h)175 - 336 - 384 - 400* - 422*
Ниво на шума db(A)54 - 69 - 71 - 72* - 73*
Клас на енергийна ефективност
-
Мощност (W)310

* интензивна степен - може да бъде активна само за 5 мин, след което асприраторът автоматично се връща на предната работна скорост

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ВАРИАНТИ ЗА МОНТАЖ В ОСТРОВ

ELICA варианти за монтаж на аспириращ котлон Nikola Tesla Prime - аспиратор плот 2 в 1 ELICA варианти за монтаж на аспириращ котлон Nikola Tesla Prime - аспиратор плот 2 в 1 ELICA варианти за монтаж на аспириращ котлон Nikola Tesla Prime - аспиратор плот 2 в 1


Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

СХЕМА
Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен схема за монтаж

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро
Анти бот защита