Комбинирани хладилници


Хладилник Snaige RF 27SM-P1CB22

Хладилник Snaige RF 27SM-P1CB22

579.00лв.

Енергиен клас А++Полезен обем хладилна част 173 литраПолезен обем фризерна част 54 литраСистема за а..

Хладилник Snaige RF 27SM-Z10022

Хладилник Snaige RF 27SM-Z10022

539.00лв.

Енергиен клас А++Полезен обем хладилна част 173 литраПолезен обем фризерна част 54 литраСистема за а..

Хладилник Snaige RF 31SM-Z10022

Хладилник Snaige RF 31SM-Z10022

579.00лв.

Енергиен клас А++Обем на хладилната част 191 литраОбем на фризерната част 88 литраСистема за антибак..

Хладилник Snaige RF 31SM-Z1CB22

Хладилник Snaige RF 31SM-Z1CB22

649.00лв.

Енергиен клас А++ Консумация на ел.ен. 204 kWh/год.Обем хладилна част 191 л Обем фризерна ..

Хладилник Snaige RF 32SM-Z1CB22

Хладилник Snaige RF 32SM-Z1CB22

629.00лв.

Енергиен клас А++Обем хладилна част 233 литраОбем фризерна част 54 литраАвтоматично размразяване2 от..

Хладилник Snaige RF 34SM-P10027

Хладилник Snaige RF 34SM-P10027

649.00лв.

Енергиен клас А++Полезен обем хладилна част 210 литраПолезен обем фризерна част 88 литраСистема за а..

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)