Facebook Pixel

Нуждаете ли се от роботизирана прахосмукачка за дома? – 2 част

Много хора се насочват към интегрирането на различни технологии за умен дом в жилището си, но напълно игнорират новите технологии за почистване. Истината е, че роботизираните прахосмукачки могат да Ви спестят много време, усилия и енергия.
Нуждаете ли се от роботизирана прахосмукачка за дома? – 2 част

Много хора се насочват към интегрирането на различни технологии за умен дом в жилището си, но напълно игнорират новите технологии за почистване.

Истината е, че роботизираните прахосмукачки могат да Ви спестят много време, усилия и енергия. Чрез приложението за почистване, Вие можете да планирате цикъла на работа и да се насладите на безупречна чистота.

В предната част на статията Ви запознахме с някои от предимствата на роботите за почистване. Днес ще продължим темата и ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение за своето домакинство.

Какви са предимствата на прахосмукачките роботи?

Вече научихте, че са лесни за използване и по-ефективни от стандартните модели. Но освен това, те:

          - Спестяват време – изобщо не е необходимо да присъствате и да ги наблюдавате по време на почистването. Единственото, което трябва да направите, е да я включите от приложението и да я оставите тя да свърши работата вместо Вас. Както са казали хората – времето е пари, а с тези прахосмукачки имате възможност да се насладите на живота и любимите си занимания.

          - Работят върху различни повърхности – могат да се справят от килими до дървени повърхности и дори бетон. При по-високия клас прахосмукачката може сама да преминава между различните подови повърхности, докато при по-ниския, трябва да промените настройката от приложението.

          - Откриват всички видове замърсявания -  и могат да се справят с тях. От прах, който още не се е наслоил, до дълбоко проникнали замърсявания в килима. С всеки следващ модел, тези прахосмукачки предлагат по-голяма мощност за засмукване на мръсотията. Използвайки вградените си сензори, те определят вида на замърсяването и сами определят колко пъти трябва да преминат през него, за да го почистят.

          - Прецизно програмиране – роботите за почистване не работят извън Вашите настройки. Например, ако ги програмирате да почистват едно пространство, те няма да излязат извън него.

          - Компактни и лесни за съхранение – те са много по-малки от стандартните модели, което ги прави лесни за прибиране във всяко пространство. Можете да ги съхранявате в килера, под леглото и дори в някой шкаф. Това е идеалното решение за всяко малко жилище, където пестенето на място е приоритет.

          - Идеални за възрастни и болни хора – ако не можете да се навеждате и да прекарвате дълги часове в търкане на пода, роботите за почистване са най-доброто решение.

          - Икономични – в сравнение с първите модели, новите роботизирани прахосмукачки комбинират добрата цена с по-добри характеристики. 

Добрата новина е, че не е нужно да харчите четирицифрена сума, за да подобрите живота си. В онлайн магазина на Либра Груп ще откриете разнообразни продукти от различен ценови клас. 

Какви са техните недостатъци?

Както всеки продукт и прахосмукачките робот имат някои недостатъци. Например по-евтините модели нямат тих режим и не могат да абсорбират течности. Освен това, трябва да бъдете готови да направите първоначалната инвестиция и да промените живота си. 

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви помогнали да научите повече за смарт прахосмукачките. Следете нашия онлайн магазин, защото в него ще откриете най-качествените и ефективни продукти. 


Оставете коментар

Съгласен съм личните даннни да бъдат обработени за целите на сайта.