Facebook Pixel

Невероятно изживяване у дома с кафемашините на Delonghi

Пренесете любовта си към хубавото кафе и във Вашия дом. Започнете всяко ново приключение с любимата си напитка и се заредете с много положително настроение и енергия. Кафемашините са идеален избор за хората, които не обичат да правят компромиси с качеството на напитките си. Те Ви предлагат разнообразие от функции и възможност сами да изберете количеството на кафето.
Невероятно изживяване у дома с кафемашините на Delonghi

Пренесете любовта си към хубавото кафе и във Вашия дом. Започнете всяко ново приключение с любимата си напитка и се заредете с много положително настроение и енергия. Кафемашините са идеален избор за хората, които не обичат да правят компромиси с качеството на напитките си. Те Ви предлагат разнообразие от функции и възможност сами да изберете количеството на кафето.

Колебаете дали да инвестирате в кафемашина и на кой производител да заложите? Не бързайте да избирате! В тази статия ние от Либра Груп ще Ви представим кафемашините на Delonghi.

Какво трябва да знаете за продуктите на Delonghi?

Delonghi е популярен производител, който е известен на международния пазар. Много професионалисти в бранша го определят като лидер вече повече от 30 години на пазара. Следвайки италианските традиции и инвестирайки в модерни технологии, брандът предлага широка гама от кафемашини за всички любители на кафе.

Delonghi Ви предлагат 2 типа кафемашини – автоматични и полуавтоматични.

Автоматичните приготвят сами напитки от прясно смлени кафени зърна само с натискането на няколко бутона. Позволяват Ви както да използвате наличните функции, така и да създавате свои собствени напитки по авторски рецепти. Имате възможност да променяте силата на кафето, нивото на смилане и обема му.

Ако обичате да бъдете част от процеса на приготвянето на напитката, с полуавтоматичните машини Вие ще се превърнете в истински бариста, приготвящ сам кафе у дома. С тях щеекспериментирате изцяло и ще приготвите перфектната чаша кафе сами.

Ако искате да се насладите на висококачествено изживяване и изключителен вкус у дома, кафемашините на Delonghi са най-добрият избор!

Невероятно изживяване у дома с кафемашините на Delonghi

Защо да изберете кафемашините на Delonghi?

Повечето потребители търсят кафемашини, които да им предоставят перфектния вкус и да нямат скъпа поддръжка. Кафемашините на Delonghi са:

 - Лесни за почистване.

Всеки знае, че няма как да постигне перфектния вкус, ако кафемашината е мръсна и има остатъци от кафе по нея. Най-важната част от целия процес са почистването и грижата за системата за мляко и блока за варене.

Кафемашините на Delonghi се отличават със своята автоматична поддръжка на системата за мляко. Машината сама изплаква контейнера при всяко натискане на бутона. Уредите имат подвижен модул за приготвяне, така че е изключително лесен за почистване. Необходимо е просто да го изплакнете под течаща вода.

Няма нужда да се обаждате на сервиза или да купувате скъпи консумативи за поддръжка или почистване на остатъците от кафе.

 - Стоманена кафемелачка.

Качеството на прясно приготвеното кафе зависи преди всичко от вида и степента на изпичане на зърната. Важна роля играе и вида на кафемелачката, дали е стоманена или керамична. Стоманените са много по-издръжливи и качествени. За разлика от керамичните, те не се износват бързо и могат да се ползват дълго време.

Затова автоматичните машини на Delonghi разполагат със стоманени кафемелачки. Вие само трябва да изберете едрината на смилане, дължината, силата и плътността на напитката.

Експертите съветват, когато приготвяте по-силно еспресо, степента на смилане на бъде по-ниска. А ако обичате леко и освежаващо кафе, смелете зърната на по-висока степен.

 - Автоматична система за мляко.

Някои от моделите на Delonghi могат да Ви предложат автоматична система за добавяне на мляко. Системата LatteCrema Ви позволява да пригответе Капучино и Лате Макиато с плътна, копринено гладка и кремообразна млечна пяна. И всичко това се случва само с едно натискане на бутона.

Системата използва само необходимото количество мляко за приготвянето на една напитка. Остатъкът се съхранява в контейнера и може да бъде премахнат и поставен в хладилника за съхранение, докато не Ви потрябва за следващата напитка.

 - Затопляща система “Thermoblock“ – за поддържане на идеалната температура.

Автоматичните кафемашини разполагат с термоблокова система. Тяхната функция е да поддържат правилната температура на млякото и водата през целия процес на приготвяне на напитките. Единият термоблок е предназначен за приготвяне на кафе, а вторият - за загряване на мляко. Въпреки това, тази система е много по-малка от обикновен нагревател, което прави уреда по-компактен, а загряването много по-бързо.

Обичате да експериментирате и да създавате собствени напитки?

Кафемашини на Delonghi ще Ви помогнат да намерите подходящата опция за приготвянето на всяка напитка. Автоматичните уреди Ви позволяват за създадете и програмирате любимите си напитки, така че да отговорят на вкуса на всеки член от семейството Ви.

Не пропускайте да внесете много уют и топлина в ежедневието си. Разгледайте онлайн магазина на Либра Груп и открийте подходящата кафемашина за Вашия дом.

Колебаете се коя машина е най-подходяща за еспресо или капучино? Свържете се с нашите консултанти на телефон: 088 22 66 929 и те с удоволствие ще Ви дадат професионален съвет и помогнат да направите най-добрия избор.

Оставете коментар

Съгласен съм личните даннни да бъдат обработени за целите на сайта.