Facebook Pixel
АКЦИЯ
Аспиратор за вграждане Elica Hidden 2.0 @ IX 60 PRF0164340
Аспиратор за вграждане Elica Hidden 2.0 @ IX 60 PRF0164340
Аспиратор за вграждане Elica Hidden 2.0 @ IX 60 PRF0164340
Аспиратор за вграждане Elica Hidden 2.0 @ IX 60 PRF0164340

Аспиратор за вграждане Elica Hidden 2.0 @ IX 60 PRF0164340

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • 1535.50лв. 1669.00лв.
  • Наличност Да
  • Производители Elica
  • Код: PRF0164340
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 127.96 лв. на месец

12 x 143.31 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.

Аспираторът HIDDEN 2.0 @ на Elica е един супер красив и изчистен модел за пълно вграждане, който позволява да се чувствате по-свободни и да се съсредоточите върху операциите по готвене. Аспираторът е първият модел на Elica, който може да се управлява с гласови команди чрез Elica гласов асистент или чрез приложението за смарт телефон Elica Connect App. Можете дистанционно да пускате аспиратора, спирате, променяте степени на мощност, активирате осветлението, да следите състоянието на филтрите само с няколко кликвания. Можете също така чрез гласовия асистент или приложението да димирате осветлението или да го регулирате от топла в студена светлина, създавайки желаната в момента атмосфера.

Hidden2.0 @ е проектиран да бъде инсталиран в шкаф при пълно вграждане и е организиран с периметрална аспирация. Ултра тънката рамка позволява абсорбаторът да се интегрира изцяло в шкафа, осигурявайки минималистичен дизайн в съответствие с тенденциите на пазара.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер (cm)60
Макс. въздушен поток (m3/h)690
Свободен възд. поток (m3/h)900*
Покритие/цветовеРамка и периметрална плоча от неръждаема стомана
Управление3S + Св. Soft тъч управление, гласов асистент, Elica Connect App
ОсветлениеLED лента 7W 2700K-6500K
Тип на аспиратораЗа отвеждащ въздухопровод

*В система на монтаж като абсорбатор - в режим на рециркулация на въздуха, без тръбопровод
ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Elica препоръчва, за правилна работа на аспиратора, то този аспиратор да се монтира на показаната минимална височина от готварския ви плот или котлон, ако той е електрически, стъклокерамичен или индукционен.Elica препоръчва, за правилна работа на аспиратора, то този аспиратор да се монтира на показаната минимална височина от готварския ви плот или котлон, ако той е газовБезжичната връзка осигурява постоянна комуникация между котлонa и аспиратора обменяйки информация в реално време. Аспираторът се стартира автоматично от котлона и избира автоматично оптималното ниво на работа спрямо работата на котлона, за да осигури по-добро качество на въздуха в кухнята.Приглушителят на светлина (Dimmer) ви позволява да регулирате яркостта на светлината както желаете. При Elica, осветлението се регулира по желание на клиента по дискретен, DIM-LIGHT личен и практичен начин, за да допринесе за създаване на перфектна атмосфера в кухнята.Това е нова технология на Elica, която дава възможност за настройка на температура на светодиодното осветление от жълта (2700 K) до бяла светлина (6000 K). Благодарение на аспиратора, ще има еднородна светлина с тази в кухнята ви.Отлично действие за модели, оборудвани с този плюс. Висок капацитет за улавяне на изпаренията с обхват на аспирация между 600 и 700 m3/h. При ниво на шума между 60-65 db(A) при максимална скорост (референтната точка варира в зависимост от кагегорията на аспиратора).Периметърният въздушен поток е алтернативна форма на технология за обработка на въздуха, при която въздушният поток се насочва около външния ръб на аспиратора, намалявайки консумацията на енергия и шума. На мястото на оригиналния, видим филтър, тези уреди имат стоманен или стъклен панел, подобряващ външния вид и опростяващ почистването и техническата поддръжка.Функцията Лесен монтаж плюс (Easy Installation plus) е проектирана, за да направи монтажа на аспиротора по-лесен; ако аспиратора се монтира върху стена, чрез регулиране на подравняването на уреда между шкафовете; ако аспираторът е вграден, чрез добро обяснение.Класът на енергийната ефективност на този аспиратор Elica е даден по последните регулаторни изисквания на Европейския Съюз - 65/2014 и 66/2014, които отразяват разхода на енергия спрямо количестово полезно действие на засмукване и осветление на базата на нормална всекидневна употреба от едно стандартно домакинство.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Брой на турбините2
Размер на тръбопровода (mm)150
IEC въздушен поток (m3/h)300 - NA - 600 - 690*
Ниво на шума db(A)51 - NA - 67 - 70*
Клас на енергийна ефективност
A
Интензитет на осветлението (ЛУ)309
Мощност (W)280

* интензивна степен - може да бъде активна само за 5 мин, след което асприраторът автоматично се връща на предната работна скорост

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

АКСЕСОАРИ

  КОД
Филтър за мазниниGFA включен 
Филтър с активен въгленОпция1
NA
Long life филтър с активен въгленNA
 

1 - Филтърът с активен въглен неутрализира миризми и е необходим в случаите на монтаж в режим на абсорбатор - без тръби, тогава когато абсорбатора връща пречистен въздух в същото помещение.
ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

СХЕМА

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори схема за монтаж

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ВИДЕО МОНТАЖ


ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро
Анти бот защита
фурни за вграждане, уреди за вграждане, перални за вграждане, хладилници за вграждане, съдомиялни за вграждане, бойлери tesy